Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
ProgramozásKlemm Ferencék felkészültek a téli időszakra - Újra itt van Ha-Hó!


Újra itt van Ha-Hó, ha itt a hó! Klemm Ferenc közterület-tisztítási vállalkozó elmondta, hogy november 15-ével, azaz két hét múlva megkezdődik a téli szezon. Ők felkészültek minderre, november 9-én, hétfőn 9 órakor Békéscsabán, az Orosházi út végén található Dugovics-laktanyában gépszemlét tartanak a partnereik részére.

Hótakarítás, Síkosságmentesítés- Békéscsabán több mint egy évtizeden keresztül mi takarítottuk el a havat, végeztük a síkosságmentesítést az önkormányzati kezelésben lévő utakon, kerékpárutakon, buszmegállókban – mondta.

Hozzátette, hogy folyamatosan fejlesztettek az elmúlt időszakban, és hogy közmegelégedésre végezték a feladatot a megyeszékhelyen. Előfordult, hogy amikor két héten keresztül folyamatosan havazott és hideg idő volt, több ezer kilométert tettek meg a gépeik.

- A most előkészített pályázat nyertesének gratulálunk, annak ellenére, hogy úgy érzem, az én gép- és eszközparkom most is hiánytalanul rendelkezésre áll – hangsúlyozta Klemm Ferenc. Elárulta, hogy hat 7,5 tonnás tehergépkocsival, négy rakodógéppel, hat kistraktorral, továbbá hat nagytraktorral rendelkeznek.

Hogy miként kell felkészülni a télre? A vállalkozó megosztotta, hogy a gépeket fel kell szerelni sószóró berendezéssel, tolólappal, továbbá készletezni kell a szóróanyagot. Ők a most következő téli időszakra már mindenben felkészültek, vállalkozási szerződés keretében több cégnek végzik majd a szolgáltatást.

A partnereik között található számos nagyáruház, bevásárlóközpont, cégek telephelyei. Klemm Ferenc azzal zárta, hogy megköszönte az eddigi bizalmat, és kiemelte, hogy továbbra is állnak a város és az egyéni, akár eseti megrendelőik rendelkezésére – bármely évszakban.
    Elérhetőségek:

    Klemm Ferenc közterület-tisztítási vállalkozó

    Békéscsaba, Laktanya utca 6.

    +36 30 975-2404
Hótakarítás, Síkosságmentesítés Hótakarítás, Síkosságmentesítés
Hótakarítás, Síkosságmentesítés Hótakarítás, Síkosságmentesítés
Hótakarítás, Síkosságmentesítés Hótakarítás, Síkosságmentesítés

Gépszemle 2015 >>Klemm Ferenc - Közterület tisztítási vállalkozó
Telephely: 5600 Békéscsaba, Laktanya u. 6.   Mobil: +36-30-975-2404   Fax: +36-66-546-891   E-mail: info@kozterulettisztitas.hu